Over ons

Over ons

Rock consultancy bestaat sinds 2010 en draagt zorg voor ondersteuning, begeleiding en scholing op het gebied van Trombose & Hemostase.
Door meer dan 20 jaar ervaring in genoemd vakgebied in zowel een academische setting als in het bedrijfsleven, is het mogelijk om maatwerk te leveren op een specifieke vraagstelling.

Ook kan Rock consultancy de organisatie van congressen, symposia en evenementen op zich nemen. Het is onze taak om uw doel te verwezenlijken met een inspirerende en onderscheidende bijeenkomst.

Onze werkwijze

Graag maken we vrijblijvend een afspraak om kennis te maken waarbij tevens afgesproken kan worden of en hoe verder te gaan. Hierbij worden uw wensen en ideeën besproken en wordt van gedachten gewisseld over de mogelijkheden.

Wij geven u vrijblijvend advies over de opzet van uw gewenste activiteit. Hierbij kijken we samen waar Rock consultancy u kan ondersteunen en welke werkzaamheden u liever zelf uitvoert of door uw eigen vakgroep/ organisatie laat uitvoeren.

Wanneer de ideeën een vaste vorm hebben gekregen zal Rock consultancy een offerte voor u opstellen. Er zullen duidelijke afspraken gemaakt worden waardoor u vooraf weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Contact

E-mail algemeen:
info@rockconsultancy.nl

E-mail directie:
p.vanvelp@rockconsultancy.nl

Telefoon: 06 – 10 566 567

Of via het contact formulier